Diensten

Glasvlies behangen

Voor een strakke en duurzame afwerking van de muren, is het aanbrengen van Glasvlies een uitstekende keuze.

Glasvlies sauzen

Het sauzen van Glasvlies zorgt voor een naadloze en stijlvolle afwerking van de wanden.

Wanden-plafonds stucen

Het stucen van wanden en plafonds geeft een moderne uitstraling en een perfect glad oppervlak, ideaal voor een strakke en tijdloze inrichting.

Betonwanden frezen

Betonwanden frezen is een nauwkeurige techniek om sleuven in betonoppervlakken te creëren voor het plaatsen van leidingen of kabels.

Renovlies inclusief sauzen

Renovlies, inclusief sauzen, biedt een naadloze en duurzame afwerking voor uw wanden, waardoor u kunt genieten van een moderne uitstraling in uw huis.

Renovlies/glasvlies/vliesbehang

Renovlies, glasvlies en vliesbehang zijn duurzame en veelzijdige opties voor het afwerken van muren, die zorgen voor een strak en naadloos resultaat in elke ruimte.

Glasvlies behangen

Glasvlies behangen is een proces waarbij glasvliesbehang wordt aangebracht op muren om een strakke en duurzame afwerking te creëren. Het behang bestaat uit fijne glasvezels die zijn verweven tot een stevig materiaal dat bestand is tegen scheuren en krimpen. Bij het behangen wordt het glasvlies op de muur aangebracht met behulp van lijm, waarna het gladgestreken wordt om eventuele luchtbellen te verwijderen en een naadloze afwerking te garanderen. Glasvlies behangen biedt niet alleen een moderne uitstraling, maar het versterkt ook de muren en verbergt kleine oneffenheden. Bovendien is glasvliesbehang gemakkelijk te onderhouden en overschilderbaar, waardoor het een praktische keuze is voor verschillende soorten interieurs.

Glasvlies sauzen

Glasvlies sauzen is een methode om de muren een strakke en naadloze afwerking te geven met behulp van glasvliesbehang. Nadat het glasvlies is aangebracht en goed gedroogd, wordt er een primer aangebracht om de absorptie van de verf te verminderen en een egale ondergrond te creëren. Vervolgens kan de verf worden aangebracht met een roller of kwast. Het gladde en gelijkmatige oppervlak van het glasvlies zorgt voor een mooi resultaat, waarbij de verf gelijkmatig wordt verdeeld en een professionele uitstraling wordt bereikt. Met glasvlies sauzen kunnen interieurs worden voorzien van een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking die gemakkelijk te onderhouden is.

Wanden-plafonds stucen

Het stucen van wanden en plafonds is een veelgebruikte techniek om een glad en strak oppervlak te creëren in binnenruimtes. Dit proces omvat het aanbrengen van een dikke laag stucmortel op de oppervlakken, die vervolgens met speciale gereedschappen wordt gladgestreken en geëgaliseerd. Stucwerk biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke afwerking, maar het verbetert ook de isolatie en verbergt eventuele onvolkomenheden in de ondergrond. Met zijn duurzaamheid en veelzijdigheid is gestucte wanden en plafonds een populaire keuze voor zowel moderne als traditionele interieurs, waarbij het een tijdloze en elegante uitstraling biedt.

Betonwanden frezen

Wij bieden professionele freesdiensten voor het nauwkeurig bewerken van betonnen wanden. Met geavanceerde apparatuur en deskundig vakmanschap zorgen wij voor een gladde afwerking, perfect geschikt voor diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Renovlies inclusief sauzen

Renovlies inclusief sauzen. Laat uw muren renoveren met hoogwaardig renovlies en geniet van een naadloze afwerking. Ons team biedt professioneel sauzen in de kleur van uw keuze, voor een perfect resultaat.

Renovlies, glasvlies en vliesbehang

Verken onze uitgebreide selectie behangopties, waaronder renovlies, glasvlies en vliesbehang. Deze hoogwaardige materialen bieden duurzame en stijlvolle oplossingen voor uw wanden. Met een groot verschil aan texturen en ontwerpen zorgen we voor een naadloze en strakke afwerking die perfect past bij uw interieur. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor uw project!

Ontvang vandaag nog uw offerte!

Vul ons aanvraagformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een offerte in uw e-mailinbox.