Over ons

Behangersbedrijf J. Kamp is reeds jarenlang gespecialiseerd in het behang en sauswerk van zowel bestaand als uw nieuwbouw woning.

 

Mede door ons jaren lange ervaring en het werken met de beste kwaliteit blijven wij ons zelf om aan u de perfecte afwerking te bieden.

Behangersbedrijf J. Kamp geeft u deskundig advies over wat er wel en niet mogelijk is. Daarbij staat bij ons service en kwaliteit hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak

Dus pak uw voordeel en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan via ons Offerte Formulier.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u contact opnemen

Wie zijn wij?

Na 7 jaar toegewijde ervaring in de behangindustrie besloot ik mijn eigen onderneming te starten. Op 1 april 2006 zette ik mijn passie en vakmanschap om in Behangersbedrijf J Kamp. Sindsdien hebben we ons gepositioneerd als een vooraanstaand bedrijf in het leveren en aanbrengen van hoogwaardige wandafwerking.

Bij Behangersbedrijf J Kamp draait alles om vakmanschap en klanttevredenheid. Ons team bestaat uit ervaren professionals. We zijn trots op onze producten en werken alleen met de beste materialen, zodat we consistent topkwaliteit kunnen leveren.

De showroom is opgericht in 2016 en biedt een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden voor een perfecte wandafwerking, zowel voor grote projecten als voor individuele klanten.

Wij bedienen een breed scala aan klanten, variërend van hotels, kantoorgebouwen en ziekenhuizen tot particuliere woningen.

Bewezen vakmanschap
Behangersbedrijf J Kamp is uitgegroeid tot een van de toonaangevende behangersbedrijven in Nederland. Trots kunnen we zeggen dat we aan diverse prestigieuze projecten hebben gewerkt, waaronder hotels, ziekenhuizen en veel andere grote organisaties.

Volledige service

Bij J.Kamp Behangersbedrijf bieden we onze services aan om u te helpen. Van eenvoudige werkzaamheden tot geavanceerde diensten, we zijn er om u te helpen.

NIEUWBOUW & RENOVATIE

Wij hebben veel ervaring in nieuwbouw woningen, uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een renovatie aan uw bestaande woning.

BEHANGEN, AIRLESS SPUITEN & MEER

Van sausen tot airless spuiten, dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij klaar voor elke klus.

Onze showroom

Ontvang vandaag nog uw offerte!

Vul ons aanvraagformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een offerte in uw e-mailinbox.